2015. június 18., csütörtök

Zenebutik: videón Würtzler Arisztid és a New York Harp Ensemble

Öt éve már, hogy lankadatlan szorgalommal, újra és újra nekifeszülve keresgélünk az interneten, hátha felbukkan egy videó híres magyar hárfásunkkal és világhírű zenekarával. Most végre siker koronázta a keresést!

A Magyar Televízió M3 kábelcsatornája 2015 februárjában ismételte meg a Zenebutik egyik 1990-es adását, mely akkor a közelgő Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaival foglalkozott. A műsorban bemutatták a fesztiválra készülő amerikai együttest is. Látható Barbara von Würtzler hárfázás közben, szó esik az éppen megjelenő Würtzler Arisztid-könyvről (amelyet blogunkban is sokszor felhasználtunk), továbbá elhangzik egy rövid interjú a hárfással.

Szenzációs felvétel következik tehát alább, mely az egész műsor indítása után 36:15-nél kezdődik. Vigyázat, a videó nem biztos, hogy azonnal elindul, mivel a kazettabetöltő-robotra 1-2 percet várni kell:
A robot működése megtekinthető:
(A Zenebutik adott része úgy is megtekinthető, hogy ezen az oldalon a „Würtzler Arisztid, hárfaművész” hivatkozásra kattintunk. Már ha nem rontották el a pozicionálást. De, elrontották.)