HarpFlash – Interview with Florence Sitruk in Krakow, Poland 2019

We made this interview with French-German harpist and harp teacher Florence Sitruk on a beautiful autumn day in Krakow. Ms Sitruk is a professor in Bloomington at Jacobs School of Music and a guest professor at the Academy of Music in Krakow.

Hongkongi úti beszámoló a Hárfatanárok Szövetségében

Nagy megtiszteltetés, hogy meghívást kaptunk jeles hárfatanároktól, számoljunk be hongkongi élményeinkről. Azt kérték, hogy vetítsük le nekik az elkészült interjúfilmeket, meséljünk tapasztalatainkról, válaszoljunk kérdéseikre a 13. Hárfa Világkongresszus kapcsán.

A meghívás 2017. szeptember 20-ára szólt a Molnár Antal Zeneiskolába. Az előadásra Dóri „Örömzene Kelet és Nyugat találkozásánál” című, a Mandiner online újságban megjelent írása alapján készültünk.

Természetesen minden videót lejátszottunk, ezek közül e sorok írásakor a „HarpFlash – Deborah Henson-Conant at WHC 2017.” című a legnépszerűbb a nézők között. Már félezren látták.

A beszámoló kb. 30 perces volt. Reméljük, példánk ragadós lesz, és a most tanuló kisebb hárfások is szívesen vágnak majd nagy kalandokba!

Köszönjük a megtisztelő meghívást!

Nizalowski Dorottya,
Nizalowski Fanni